New UCCX Team and CSQ not showing up in CUIC

A couple weeks ago, I recently added a new skill, assigned the skill to a Contact Service Queue (CSQ) and updated the assigned CSQ’s in the Team configuration and then renamed the Team name. When I logged in to Cisco Unified Intelligence Center (CUIC) to run a report, I do not see the new CSQ I created. The fix is to restart Cisco Unified Intelligence Center Reporting Service

The CUIC that we have is embedded (not standalone) in one of the UCCX nodes. Log in to both the UCCX nodes and check if Cisco Unified Intelligence Center Reporting Service is running then restart it.


admin:utils service list

Requesting service status, please wait...
~
Cisco Unified Intelligence Center Reporting Service[STARTED]
Cisco Unified Intelligence Center Serviceability Service[STARTED]
~

admin:utils service restart Cisco Unified Intelligence Center Reporting Service
 Don't press Ctrl-c while the service is getting RESTARTED.If Service has not Restarted Properly, execute the same Command Again
Service Manager is running
Cisco Unified Intelligence Center Reporting Service[STOPPED] Commanded Out of Service
Service Manager is running
Cisco Unified Intelligence Center Reporting Service[STARTING]
Cisco Unified Intelligence Center Reporting Service[STARTED]
admin:

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA